Un copil de 14 ani a fost găsit spânzurat într-o grădină din localitatea Răcăteşu, Bistriţa-Năsăud

de Georgiana Adam    |    16 Feb 2021   •   23:06
Un copil de 14 ani a fost găsit spânzurat într-o grădină din localitatea Răcăteşu, Bistriţa-Năsăud

Tragedie fără margini în familia unui adolescent de 14 ani din localitatea Răcăteşu din judeţul Bistriţa-Năsăud. Minorul a fost găsit fără viaţă, spânzurat în grădina locuinţei sale.

Copilul de 14 ani a fost găsit fără viaţă, marţi după-amiază, de nişte rude. El era atârnat într-un ştreang, de copac, în grădina casei unde locuieşte, în comuna Răcăteşu din judeţul Bistriţa-Năsăud.

Un echipaj de Ambulanță din Beclean a intervenit la solicitarea martorilor, însă intervenţia lor a fost inutilă. Copilul murise de ore bune.

Reprezentanții Ambulanței susțin că nu s-a impus începerea protocolului de resuscitare, deoarece acesta prezenta pete cadaverice și rigiditate.

Echipajul medical a declarat decesul copilului.

Poliţiştii au început o anchetă, vor căuta în telefonul copilului eventuale conversaţii cu alte persoane care l-ar fi determinat să comită acest gest şi îi vor chestiona pe colegii de la şcoală, pe profesori, dar şi familia.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

Sursă: Mediafax
×
Parteneri
x close