Antena 3 CNN Actualitate Cultură Actorii Valeria Seciu, Ion Besoiu şi Rodica Mandache au primit stele pe Aleea Celebrităţilor

Actorii Valeria Seciu, Ion Besoiu şi Rodica Mandache au primit stele pe Aleea Celebrităţilor

Actorii Valeria Seciu, Ion Besoiu şi Rodica Mandache au primit stele pe Aleea Celebrităţilor
Sursa foto: Foto: Agerpres
27 Iun 2015   •   14:54
Actorii Valeria Seciu, Ion Besoiu şi Rodica Mandache au primit sâmbătă, pe Aleea Celebrităţilor din Piaţa Timpului din Bucureşti, stele pentru întreaga activitate în domeniul teatrului şi filmului.
 
Sâmbătă, în Piaţa Timpului din Bucureşti, trei mari actori ai teatrului şi filmului românesc - Valeria Seciu, Ion Besoiu şi Rodica Mandache - au fost omagiaţi cu stele pe Aleea Celebrităţilor, în semn de recunoaştere pentru întreaga activitate în domeniul teatrului şi filmului.
 
În deschiderea evenimentului, Sorin Oprescu, primarul Capitalei, a mulţumit celor trei actori pentru tot ce au făcut pentru poporul român.
 
Despre cariera şi personalitatea Valeriei Seciu a vorbit Mişu Dinvale, directorul Teatrului Mic, care a spus că a acceptat fără să stea pe gânduri să facă un laudatio pentru colega sa, după care şi-a dat seama că acest lucru este "extrem de dificil" de făcut.
 
"Să vorbeşti despre 'vedeta' Valeria Seciu. În ziua de astăzi, vedeta este cine vrei şi cine nu vrei. Să vorbeşti despre 'starul' Valeria Seciu? Un termen americănesc, parcă văd o găleată cu bani de aur strălucind la soare. Mic, derizoriu. Să vorbeşti despre 'doamna teatrului românesc'? Spre fericirea teatrului românesc, multe actriţe, la o anumită vârstă, pot să fie doamne şi sunt doamnele teatrului românesc. Mi se pare prea puţin. Acum am importat şi termenul de 'prima doamnă' şi îi măsurăm distanţa de la genunchi până la capătul rochiei. Ce faci, Dinvale, cum te prezinţi? Ai de prezentat o măreţie a teatrului românesc", a declarat Mişu Dinvale, mărturisind că s-a documentat pentru a face acest laudatio.
 

×
Subiecte în articol: Ion Besoiu
Parteneri
Ce indice de corecție trebuie să ai pentru a avea o pensie mai mare
x close