Antena 3 CNN Actualitate Cultură Adrian Năstase şi-a pus viaţa de blogger pe hârtie. Fostul premier lansează o carte din închisoare

Adrian Năstase şi-a pus viaţa de blogger pe hârtie. Fostul premier lansează o carte din închisoare

Adrian Năstase şi-a pus viaţa de blogger pe hârtie. Fostul premier lansează o carte din închisoare
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    08 Feb 2013   •   10:58

Viaţa de blogger a fostului premier Adrian Năstase a fost pusă pe hârtie.

Fostul prim-ministru PSD îşi va lansa cartea "Blog'n roll", sâmbătă, la Muzeul Naţional al Hărţilor şi Cărţilor Vechi."Privind înapoi, la ultimii ani, pot spune că blogul are câte puţin din fiecare. Pentru a-l definitiva ca proiect, am considerat dintotdeauna că hârtia trebuie să fie complementară paginii online", scrie Năstase pe blog.


Fostul premier Adrian Năstase, condamnat la doi ani de închisoare în dosarul Trofeul Calităţii, a obţinut o reducere a pedepsei cu 45 de zile după ce a scris o carte în penitenciar, au declarat surse din cadrul Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor (ANP).

Adrian Năstase a încercat să se sinucidă, pe 20 iunie, după ce fusese condamnat definitiv la doi ani de detenţie în dosarul "Trofeul Calităţii".

Fostul premier s-a împuşcat cu un revolver Smith and Wesson, calibrul 45. Acesta şi-a îndreptat arma spre cap, iar datorită intervenţiei prompte a poliţistului care îl însoţea plaga nu a fost fatală.

Informaţii din celulă. Năstase este deţinutul N0049 şi are un card unde familia poate depune bani
×
Parteneri
Subiectele la Istorie de la simulare Bacalaureat 2024
x close