Antena 3 CNN Actualitate Cultură Angela Gheorghiu, în Parlamentul European. Soprana va susţine un recital extraordinar pe 15 mai

Angela Gheorghiu, în Parlamentul European. Soprana va susţine un recital extraordinar pe 15 mai

Angela Gheorghiu, în Parlamentul European. Soprana va susţine un recital extraordinar pe 15 mai
Sursa foto: Foto: Facebook/angelagheorghiuofficial
de M.Z.    |    08 Mai 2013   •   23:26

Angela Gheorghiu va susţine un recital, pe 15 mai, la Parlamentul European de la Bruxelles, la un dineu-concert, artista fiind primul interpret de operă invitat vreodată la acest eveniment, informează biroul de presă al sopranei, potrivit Mediafax.

 
Soprana a fost invitată la acest eveniment de International Federation of the Phonographic Industry (IFPI) şi va susţine un recital de 30 de minute, iar la sfârşitul spectacolului va discuta cu membri ai Parlamentului European. 
 
Angela Gheorghiu va susţine, în viitorul apropiat, concerte la Londra (Southbank Centre - Royal Festival Hall, vineri) şi Moscova (Teatrul Stanislavski - sâmbătă) şi se va întoarce în capitala britanică pe 5 iulie, pentru spectacolul "La Rondine", la Royal Opera House. 
 
Gheorghiu este un star al operei internaţionale. Ea şi-a făcut debutul internaţional în 1992, la Royal Opera House Covent Garden, în "La Bohme", la Metropolitan Opera din New York şi la Opera de Stat din Viena. La Royal Opera House Covent Garden a cântat pentru prima dată în mult aclamata "La Traviata", în 1994, când BBC a difuzat această operă.  "S-a născut o stea", remarca presa, în acea perioadă. 




 
 
 

 

×
Subiecte în articol: Angela Gheorghiu
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close