Antena 3 CNN Actualitate Cultură Bucureşti. S-a deschis ?Bookfest Junior?, salonul de carte pentru copii

Bucureşti. S-a deschis ?Bookfest Junior?, salonul de carte pentru copii

Bucureşti. S-a deschis ?Bookfest Junior?, salonul de carte pentru copii
26 Sep 2008   •   14:09

Între 26-28 septembrie, are loc prima ediţie a salonului de carte ?Bookfest Junior?. Târgul se desfăşoară în aer liber, în Parcul Tineretului, pe o suprafaţă de 2000 de metri pătraţi. 12 dintre editurile româneşti cele mai cunoscute vor participa la această primă ediţie.

Printre editurile prezente la târg se numără Humanitas, Corint, Coresi, Curtea Veche şi All. Preţurile cărţilor sunt cuprinse între 10 şi 30 de lei, iar cea mai scumpă carte nu depăşeşte 120 de lei. Toate editurile oferă reduceri de la 10 până la 40 %.

Cărţile puse în vânzare sunt variate, expozanţii oferind mai mult de 2.000 de titluri. Directorul executiv al salonului, Cristian Juncu, a declarat: ? Sperăm să avem peste 100.00 de vizitatori. Dacă totul merge bine, vom organiza târgul şi la anul. Pentru a-i atrage să citească, personaje de poveste, spiriduşi şi zâne le vor fi parteneri de joacă celor mici în spaţiul amenajat special pentru ei.?

Nu există taxă de intrare la târg, iar programul începe la ora 10.00 şi se termină la ora 19.00. ?Bookfest Junior? este organizat de Asociaţia Editorilor din România şi se adresează publicului îndrăgostit de cărţi.

Agerpres

×
Subiecte în articol: Parcul Tineretului
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close