Antena 3 CNN Actualitate Cultură Concert caritabil la Ateneul Român pe 25 octombrie, sub patronajul Casei Regale

Concert caritabil la Ateneul Român pe 25 octombrie, sub patronajul Casei Regale

Miercuri, 25 octombrie 2023, Fundația Regală Margareta a României invită iubitorii de muzică la Ateneul Român, la ediția cu numărul 14 a Concertului Regal Caritabil.

Concert caritabil la Ateneul Român pe 25 octombrie, sub patronajul Casei Regale
Sursa foto: Agerpres
de Roxana Mihăiescu    |    24 Oct 2023   •   14:25

Majestatea Sa Margareta Custodele Coroanei, Alteța Sa Regală Principele Radu, Alteța Sa Regală Principesa Elena și Alteța Sa Regală Principesa Sofia vor lua parte la eveniment, se arată într-un comunicat de presă.

Începând cu ora 19.00, Familia Regală va intra în Loja Regală, iar mai apoi Majestatea Sa Margareta va ține un discurs în fața mulțimii. 

Evenimentul îi aduce pe scenă pe tenorul Ioan Hotea și mezzosoprana Martiniana Antonie, alături de Orchestra Română de Tineret, dirijată de Gabriel Bebeșelea.

Tenorul Ioan Hotea, mezzosoprana Martiniana Antonie, Orchestra Română de Tineret și dirijorul Gabriel Bebeșelea vor lua parte la programul muzical. 

Citește și: Raportul cu bogații planetei: țara cu mai mulți milionari decât populația României

Încă din anul 2008, concertul Regal Caritabil are loc în mod tradițional în ziua de 25 octombrie, în ziua de naștere a Regelui Mihai, fondator al Fundației Regale Margareta a României.

Concertul Regal Caritabil este unul dintre cele mai longevive și de succes evenimente de strângere de fonduri din România, în susținerea programului național Tinere Talente.  Fondurile strânse în urma evenimentului de gală vor sprijini tineri artiști cu un mare potențial, dar cu posibilități financiare reduse, oferindu-le burse, mentorat și promovare.
 

×
Parteneri
Stare de alertă în Cluj-Napoca, după ce o stradă principală s-a surpat
x close