Antena 3 CNN Actualitate Cultură Copii-minune: Compune şi interpretează muzică pentru pian, la numai 7 ani (VIDEO)

Copii-minune: Compune şi interpretează muzică pentru pian, la numai 7 ani (VIDEO)

Copii-minune: Compune şi interpretează muzică pentru pian, la numai 7 ani (VIDEO)
Sursa foto: Emily Bear
21 Sep 2009   •   23:48

A compus mai multe melodii, a cântat la Casa Albă şi interpretează unele dintre cele mai grele piese clasice la pian. Este vorba despre Emily Bear, o fetiţă de numai şapte ani. Talentul ei a determinat specialiştii din lumea muzicală s-o numească ?micul Mozart?.

Emily cântă la pian de trei ani. Muzică clasică, jazz şi chiar boogie. Nici unul dintre aceste genuri muzicale nu are secrete pentru mica pianistă.

Ea este cea mai tânără persoană care a urcat pe scena festivalului Ravinia, unde a cântat la pian timp de 40 de minute. La numai 5 ani, fetiţa a interpretat o serie de piese clasice, de jazz şi chiar câteva dintre propriile compoziţii.

Poate cea mai mare realizare a fetiţei este invitaţia pe care a primit-o de la preşedintele SUA. În luna martie a anului 2008, fetiţa a fost invitată să cânte la Casa Albă.

EMILY BEAR INTERPRETEAZĂ MELODIA "THE LOVE IN US"


SUA nu este singura ţară care se poate lăuda cu un copil-minune. Fetiţa din imaginile următoare este din România şi se numeşte Mădălina. Din păcate, talentul ei este mai cunoscut în străinătate decât în România. Mădălina va apărea în emisiunea lui Mihai Bendeac de la Antena 1.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: pian
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close