Antena 3 CNN Actualitate Cultură Democrat liberalii au din nou voie la televiziunile de ştiri. O comisie internă stabileşte cine, unde merge

Democrat liberalii au din nou voie la televiziunile de ştiri. O comisie internă stabileşte cine, unde merge

Democrat liberalii au din nou voie la televiziunile de ştiri. O comisie internă stabileşte cine, unde merge
Sursa foto: pdl
17 Mai 2010   •   14:11

PDL se întoarce pe micul ecran. Mai precis, democrat-liberalii vor să prezinte măsurile de austeritate în direct, din studiourile televiziunilor de ştiri pe care le-au boicotat în ultima lună.
În partid s-a format chiar o comisie, care va analiza subiectul dezbaterii iar prezenţa PDL va fi condiţionată de un sprijin din partea colegilor de la guvernare.

După o lună de interdicţie, democrat-liberalii au voie la televiziunile de ştiri, dar nu oricum. PDL va avea o comisie specială, condusă de vicepreşedintele Sulfina Barbu, care va întocmi liste cu membrii partidului care vor participa la emisiuni şi care va decide cine, când şi unde va merge, scrie Gândul. Miniştrii vor merge doar la dezbaterile din prime-time, dimineaţa urmând să participe parlamentari cu mai puţină experienţă.

Din comisie face parte şi preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase. Comisia va negocia prezenţa democrat liberalilor la dezbateri doar dublată de parteneri din UDMR sau de reprezentanţi ai progresiştilor independenţi.

Sulfina Barbu spune că partidul îşi va dirija membrii la diverse emisiuni în funcţie de expertiza într-un anumit domeniu, pentru a evita să fie reprezentaţi de oameni care-şi dau părerea despre orice.

Interdicţia de a mai apărea la cele două posturi de ştiri a fost criticată şi în interiorul partidului. Deputatul PDL, Sever Voinescu, a dezvăluit că cei care au luat această decizie au crezut că ea va duce la scăderea audienţei iar, în final, realizatorii de emisiuni vor chema membrii PDL la dezbateri.

Antena 3

×
Subiecte în articol: televizor stiri
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close