Antena 3 CNN Actualitate Cultură Felicia vă oferă un dar muzical special, pentru cei cu sufletul tânăr!

Felicia vă oferă un dar muzical special, pentru cei cu sufletul tânăr!

Felicia vă oferă un dar muzical special, pentru cei cu sufletul tânăr!
25 Noi 2009   •   16:59

Revista Felicia si Radio Romantic va ofera, din 26 noiembrie, un dar special, pentru toti cei cu suflet tanar - albumul ?Romantic Exclusive?. Daca sloganul ?muzica, nu zgomot? ti se potriveste, atunci cu siguranta colaborarea dintre Revista Felicia si Radio Romantic iti va aduce o mare bucurie si iti va reintregi colectia de muzica buna.

Albumul include slagarele pe care fiecare dintre noi le-a fredonat cel putin o data in viata, muzica de ieri si de azi:

* ?Nothing compares 2U - Sinnead O?Connor
* Perfect day - Duran Duran
* It started with a kiss - Hot Chocolate
* When you re in love with a beautiful woman - Dr. Hook
* Somebody loves you - Crystal Gayle
* If not for you - Glen Campbell

Alaturi de acestia, Radio Romantic a inclus pe acest album si hitul celor de la RBD, ?Salvame?, precum si doua dintre melodiile solistei de jazz Lila Downs, ?Agua de Rosas? si ?La Cumbia Del Mole?.


Pachetul revista + CD ?Romantic Exclusive? este de 7 lei si se distribuie impreuna cu editia din 26 noiembrie (numarul 175) a revistei Felicia.

Una dintre cele mai apreciate reviste saptamanale pentru femei, ?Felicia?, continua sa ofere produse editoriale de exceptie cititoarelor sale, cadouri pentru inima si suflet: pe de o parte muzica - cd-uri cu vocile de aur ale slagarului romanesc (Angela Similea, Mirabela Dauer, Marcel Pavel, Nelu Ploiesteanu, Gabriel Dorobantu, Adrian Daminescu, Ovidiu Komornyik, Monica Anghel, Sanda Ladosi, Anastasia Lazariuc, Carmen Tradafir) si carte ? deopotriva ghiduri practice pentru o viata sanatoasa (Mananc, slabesc si ma mentin, Ghidul alimentelor sanatoase, 1000 de retete pentru bucatari amatori, SLIM, Dictionarul plantelor de leac, Ghidul caloriilor, Biblia alimentelor, Ghidul Feng Shui, Ghidul astrologic si Carte romaneasca de vise) sau best-selleruri ale literaturii universale (Postasul suna intotdeauna de doua ori, Diabolicele, Femei celebre).

RevistaFelicia.ro

×
Subiecte în articol: Revista Felicia Romantic Fm
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close