Antena 3 CNN Actualitate Cultură Gheorghe Dinică, în continuare în stare gravă: Infecţia a pornit de la bronho-pneumonie

Gheorghe Dinică, în continuare în stare gravă: Infecţia a pornit de la bronho-pneumonie

Gheorghe Dinică, în continuare în stare gravă: Infecţia a pornit de la bronho-pneumonie
26 Oct 2009   •   08:37

Maestrul Gheorghe Dinică este în continuare în stare gravă la spital. El se află la reanimare din cauza unei infecţii generalizate în organism. Printr-un comunicat de presă, medicii de la Spitalul Floreasca anunţă că infecţia a pornit de la bronho-pneumonie, iar în momentul de faţă actorul este sub tratament complex.

Medicii sunt rezervaţi în privinţa şanselor de supravieţuire ale marelui actor, însă spun că deocamdată starea sa este stabilă.

Într-un comunicat de presă, doctorii au anunţat că, în momentul internării, Gheorghe Dinică suferea de congestie pulmonară dar şi de o afecţiune renală, iar acum se află sub un tratament complex.

Infecţia a pus încet-încet stăpânire pe tot organismul. A ajuns deja la inimă, ficat, şi rinichi.

Chiar dacă nu îl pot vizita, prietenii îi sunt alături şi se roagă să depăşească cu bine acest momentu dificil din viaţă.

Apropiaţii spun că în ultimul timp, actorul era foarte obosit. Se pare că maestrul suferă şi de Alzheimer, iar boala deja se manifesta destul de evident, chiar şi la filmări.


GHEORGHE DINICĂ, ALĂTURI DE JEAN CONSTANTIN, ÎN REVANŞA



GHEORGHE DINICĂ - SUNT VAGABONDUL VIEŢII MELE


Antena 3

×
Subiecte în articol: Gheorghe Dinica spital stare grava
Parteneri
Revolta fermierilor împotriva unui nou sistem antigrindină
x close