Antena 3 CNN Actualitate Cultură Gheorghe Dinică, în stare critică, în ciuda eforturilor depuse de medici

Gheorghe Dinică, în stare critică, în ciuda eforturilor depuse de medici

Gheorghe Dinică, în stare critică, în ciuda eforturilor depuse de medici
10 Noi 2009   •   08:33

Medicii de la Spitalul de Urgenţă Floreasca au anunţat, marţi dimineaţă, că starea de sănătate a actorului Gheorghe Dinică "se menţine extrem de critică", în ciuda eforturilor depuse de aceştia.

Gheorghe Dinică a suferit, luni, o operaţie de colecist, medicii anunţând iniţial că starea sa de sănătate este una bună.

Ulterior, însă, medicii au anunţat, prin intermediul unui comunicat de presă remis marţi dimineaţă, că evoluţia postoperatorie a pacientului s-a menţinut "extrem de gravă, necesitând măsuri de terapie intensivă în vederea corectării parametrilor funcţiilor vitale".


"Cu toate eforturile depuse starea pacientului se menţine extrem de critică", se mai arată în comunicat.

Citeşte comunicatul remis de Spitalul Floreasca (pdf)

Printre problemele medicale cu care se confruntă Gheorghe Dinică se numără insuficienţă respiratorie acută, insuficienţă cardiocirculatorie, disfuncţie digestivă şi disfuncţie hepatică. Prognosticul medicilor pe termen scurt este unul rezervat.

Georghe Dinică a fost internat la Spitalul Floreasca din Capitală pe 22 octombrie, în urma unei afecţiuni la plămânul stâng, care a evoluat şi la cel drept. Diagnosticul iniţial a fost bronhopneumonie, care a suferit ulterior mai multe complicaţii.



Antena3.ro


×
Subiecte în articol: Gheorghe Dinica spital
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close