Antena 3 Actualitate Cultură Ion Besoiu: A dispărut o mare personalitate, un actor de farmec nespus

Ion Besoiu: A dispărut o mare personalitate, un actor de farmec nespus

de G.S.    |    10 Noi 2012   •   09:46
Ion Besoiu: A dispărut o mare personalitate, un actor de farmec nespus Foto: Mediafax

Actorul Ion Besoiu afirmă că, prin moartea lui Iurie Darie, a dispărut o o stea de cinema adevărată, un actor de un farmesc nespus, un camarad deosebit şi a apreciat că "suntem mai săraci".
   
"A dispărut o mare personalitate, o stea de cinema adevarată, un actor de farmec nespus", a declarat Besoiu, adăugând că au fost mulţi şi mai ales multe fete care l-au admirat pe Iurie Darie pentru "jocul său fermecător".
   
Ion Besoiu a povestit că a jucat cu Iurie Darie în câteva filme şi că i-a făcut o "deosebită plăcere", pentru că acesta era "un camarad deosebit".
   
"Suntem mai săraci", a comentat Besoiu. El a precizat că starea lui Iurie Darie se deteriora. "Cu toate acestea nu ne convine că ne-a lăsat singuri", a declarat el.
   
El a relatat că întotdeauna i-a făcut plăcere să-l întâlnească pe Iurie Darie.
   
"Când ne întâlneam era intotdeauna fermecător, zâmbitor, au fost multe momente în care mi-a făcut plăcere să mă întâlnesc cu el", a relatat actorul.
   
Actorul Iurie Darie a murit vineri, la vârsta de 83 de ani, după o lungă suferinţă.
   
Iurie Darie a avut mari probleme de sănătate în ultimele luni. Astfel, în luna mai, Iurie Darie a fost internat la Spitalul de Urgenţă "Bagdasar-Arseni" din Capitală, unde a fost operat pentru montarea unui sistem de drenaj care să ajute la eliberarea lichidului în plus ce se acumula în zona creierului. Anterior, acesta suferise un accident vascular cerebral.
   
După aceste intervenţii chirurgicale, starea lui Iurie Darie a început să se deterioreze din ce în ce mai mult.
   
Iurie Darie s-a născut pe 14 martie 1929, în Vadul Roşu din judeţul Soroca, aflat astăzi în Republica Moldova.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close