Antena 3 CNN Actualitate Cultură Lucian Romaşcanu: "Fenomenul cultural se poate mândri cu evenimente frumoase, în toate colțurile țării"

Lucian Romaşcanu: "Fenomenul cultural se poate mândri cu evenimente frumoase, în toate colțurile țării"

Prezent la Slobozia, Lucian Romașcanu, ministrul Culturii, a anunţat că a participat, seara trecută, la Festivalul și Concursul Internațional de Dirijat "Ionel Perlea".

Lucian Romaşcanu: "Fenomenul cultural se poate mândri cu evenimente frumoase, în toate colțurile țării"
Sursa foto: Lucian Romascanu/Facebook
de Georgiana Adam    |    01 Aug 2022   •   15:18

Lucian Romaşcanu, ministrul Culturii, a participat la Festivalul şi Concursul Internaţional de Dirijat "Ionel Perlea", organizat seara trecută la Slobozia.

Au participat concurenți din 16 țări, iar la concurs au participat concurenţi din Canada, Austria, Spania, China, Italia și Germania, trofeul fiind câştigat de Justin Pambianchi din Canada.

"Ieri seară am participat cu mare bucurie la Gala de final a Festivalului și Concursului "Ionel Perlea" de la Slobozia.

O manifestare culturală de mare ținută pentru care îl felicit în mod deosebit pe prietenul meu Marian Pavel, președintele CJ Ialomița și pe cei implicați în organizarea de excepție! ?

Cu implicarea autorităților locale și cu sponsori generoși, fenomenul cultural se poate mândri cu evenimente frumoase, în toate colțurile țării", a scris Lucian Romaşcanu, pe pagina sa de Facebook.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close