Antena 3 CNN Actualitate Cultură Lucian Romaşcanu, de Ziua Culturii Naționale: "Îi îndemn pe toţi să meargă la Operă, la balet, în galeriile de artă"

Lucian Romaşcanu, de Ziua Culturii Naționale: "Îi îndemn pe toţi să meargă la Operă, la balet, în galeriile de artă"

Instituţiile din subordinea Ministerului Culturii organizează, anul acesta, evenimente specifice pentru a marca Ziua Culturii Naţionale.

Lucian Romaşcanu, de Ziua Culturii Naționale: "Îi îndemn pe toţi să meargă la Operă, la balet, în galeriile de artă"
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Redacția Antena 3 CNN    |    15 Ian 2023   •   18:46

Ministerul Culturii organizează la Opera Naţională Bucureşti un spectacol susţinut de Corul şi Orchestra Operei Naţionale Bucureşti, dirijor - Daniel Jinga. 

Evenimente de cultură ne îmbogăţesc sufletul, a spus Lucian Romaşcanu, ministrul Culturii.

 "Cultura nu este pentru elite.(...) Îi îndemn pe toți să meargă la operă, să meargă la balet, să meargă în galeriile de artă pentru că peste tot sunt lucruri care ne îmbogățesc sufletul și care sunt făcute pentru noi de alte suflete mai sensibile decât noi", a mai spus el.

Citeşte şi: Nicolae Ciucă, de Ziua Culturii Naționale: "15 ianuarie este o zi de sărbătoare pentru români, dar și pentru cetățenii lumii"

Spectacol la Opera Naţională Bucureşti

Programul artistic va fi susţinut de către de Corul şi Orchestra Operei Naţionale Bucureşti, dirijor Daniel Jinga, alături de invitaţii Nicu Alifantis & Zan, Vali Boghean Band, Ansamblul Anton Pann, Maia Morgenstern, Lari Georgescu, Marius Bodochi, Angela Ciobanu, Diana Decuseară, Dan Melnic şi Alexandru Pleşca.

×
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close