Antena 3 CNN Actualitate Cultură Maestrul Ion Besoiu și-a ascuns suferința și de cei mai apropiați oameni. ”Ne spunea că nu vrea să vorbim despre asta”

Maestrul Ion Besoiu și-a ascuns suferința și de cei mai apropiați oameni. ”Ne spunea că nu vrea să vorbim despre asta”

Maestrul Ion Besoiu și-a ascuns suferința și de cei mai apropiați oameni. ”Ne spunea că nu vrea să vorbim despre asta”
Sursa foto: Foto: Intact Images
20 Ian 2017   •   10:22

În ultima vreme, starea de sănătate a maestrului Besoiu era vizibil înrăutățită și, cu toate acestea, el refuza orice discuție despre suferințele lui. Singura grijă erau nepoții gemeni pe care își dorea nespus să-i vadă crescând. De dragul lor suferea și ține în el și doar privindu-i găsea alinare, scrie libertatea.ro.

„Toţi ştiam că starea lui s-a agravat. Se vedea cu ochiul liber şi nici nu se mai putea deplasa ca altădată. Când ne adunam toată familia şi încercăm să aflăm cum se mai simte ne spunea că nu vrea să vorbim despre suferinţa lui, nici în prezenţa lui, nici în a altora. Tot universul lui erau cei doi nepoţei gemeni pe care voia să-i vadă crescând. I-a iubit foarte mult şi pentru ei a luptat cu ultimele forţe”, a povestit o rudă de a actorului, la capelă, înainte de slujba de priveghere.

Din păcate, la 85 de ani, moartea a învins și inima i s-a oprit pe un pat de spital, la Institutul CC Iliescu din Capitală. Actorul cu o carieră de 65 de ani a părăsit scena vieții.

 

 

×
Subiecte în articol: Ion Besoiu
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close