Antena 3 CNN Actualitate Cultură Ministrul Culturii, despre Cuminţenia Pământului: Până la finalul anului banii vor fi restituiţi

Ministrul Culturii, despre Cuminţenia Pământului: Până la finalul anului banii vor fi restituiţi

Ministrul Culturii, despre Cuminţenia Pământului: Până la finalul anului banii vor fi restituiţi
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
de S.T.    |    28 Apr 2017   •   19:25

Ministrul Culturii, Ioan Vulpescu, a declarat vineri, la Bistriţa, că banii pentru Cuminţenia Pământului vor fi returnaţi până la finalul acestui an, deşi procedura este una complicată.

Vulpescu a atras atenţia că cei mai rapizi solicitanţi ai banilor sunt foşti membri ai Guvernului Cioloş.

„Cred că Dacian Cioloş ştie mai bine care este stadiul cu acest proiect şi foştii miniştri care au gestionat acest dezastru naţional. Din păcate, în politică se vorbeşte despre moştenirea dezastruoasă, ai de gestionat întodeauna cartofi fierbinţi... Mie îmi plac cartofii, dar prăjiţi, nu fierbinţi. Este, totuşi, imoral să răspundă altcineva pentru un dezastru naţional pe care l-a organizat altcineva. În acest moment, după ce ai făcut o campanie, ai făcut o subscripţie publică, poţi măcar să spui - îmi pare rău, am greşit sau, poate nu am greşit - este de fapt un mare succes... De fapt, atunci când faci un gest doar pentru propagandă şi faci campanii care să te ajute din punct de vedere electoral, nu poate să iasă nimic bun”, a declarat ministrul Ioan Vulpescu.

Sursă: Mediafax
×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close