Antena 3 CNN Actualitate Cultură Oscar pentru bebeluşi. O fetiţă din Timişoara, protagonista celui mai frumos filmuleţ cu o naştere (VIDEO)

Oscar pentru bebeluşi. O fetiţă din Timişoara, protagonista celui mai frumos filmuleţ cu o naştere (VIDEO)

Oscar pentru bebeluşi. O fetiţă din Timişoara, protagonista celui mai frumos filmuleţ cu o naştere (VIDEO)
09 Oct 2008   •   23:56

O timişoreancă în vârstă de numai două luni este deja fericita câştigătoare a unui premiu ?Oscar?. Nu este vorba despre prestigiosul premiu oferit de Academia Americană de film, însă. Oscarul primit de micuţa Andreea-Riana este acordat de site-ul pentru mămici www.scoalamamei.ro pentru cea mai frumoasă naştere filmată de către un tătic, anunţă "Evenimentul Zilei.".
Momentul în care micuţa a venit pe lume a fost imortalizat de tatăl ei, în vârstă de 27 de ani, şi postat pe internet. Concursul, demarat pe 15 septembrie a numărat 24 de filmuleţe, votate de mămicile care accesează site-ul.
În loc de statueta de aur, realizatorul filmuleţului a fost recompensat cu un slip pentru bebeluşi, pe care fetiţa îl va folosi când va începe lecţiile de înot.

Ideea concursului mai puţin obişnuit îi aparţine doctoriţei Ioana Vârtosu, care a devenit celebră după ce a înfiinţat o şcoală pentru părinţi, ?Şcoala Mamei Junior?.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: oscar nastere
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close