Antena 3 CNN Actualitate Cultură Teatrul Odeon la Berlin, prin spectacolul „Block Bach“

Teatrul Odeon la Berlin, prin spectacolul „Block Bach“

Teatrul Odeon la Berlin, prin spectacolul „Block Bach“
28 Apr 2011   •   15:39

Cea de 15-a ediţie a festivalului de teatru „diyalog TheaterFest”, desfăşurat la Teatrul Ballhaus Naunynstrasse din Berlin, va găzdui anul acesta şi spectacolul românesc „Block Bach” al Teatrului Odeon, ce va fi prezentat sâmbătă, de la ora 20.00.

„Block Bach”, a cărei regie este asigurată de Alexandru Dabija şi coregrafie de Răzvan Mazilu şi Amir Kolben, este un spectacol multimedia de teatru-dans, pe muzica lui J.S. Bach, realizat de aceeaşi echipă care a adus în atenţia publicului şi „Un Tango mas”.

Programul artistic include o poveste de cartier pe muzica marelui compozior: o poveste despre existenţa cotidiană, despre oricare dintre noi, cei care avem curiozitatea să vedem şi să auzim dincolo de uşile închise ale banalului. Din distribuţia piesei de teatru fac parte Răzvan Mazilu, Monica Petrilă, Emilia Dobrin şi CRBL.

Acest spectacol a ajuns la cel de-al şaselea turneu internaţional, după prezentarea lui la Paris, Praga, Bruxelles, Atena şi la Poznan (Polonia).

Festivalul de teatru „diyalog TheaterFest“, desfăşurat în perioada 22 aprilie – 7 mai la Berlin, prezintă anul acesta un program de 14 spectacole de teatru, dans şi concerte internaţionale din Germania, Italia, japonia, România şi Turcia.

×
Subiecte în articol: Teatrul Odeon Berlin
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close