Antena 3 CNN Actualitate Cum și-a motivat Ovidiu Vizante demisia de la conducerea CFR Călători: "Îmi doresc ca semnalul meu să fie auzit"

Cum și-a motivat Ovidiu Vizante demisia de la conducerea CFR Călători: "Îmi doresc ca semnalul meu să fie auzit"

"Am decis să demisionez, pentru că mi-am dat seama că, în situaţia actuală generată de instabilitate şi subfinanţare, CFR Călători poate urma calea CFR Marfă.", spune Ovidiu Vizante.

Cum și-a motivat Ovidiu Vizante demisia de la conducerea CFR Călători: "Îmi doresc ca semnalul meu să fie auzit"
Sursa foto: clubferoviar.ro
de Mia Lungu    |    16 Sep 2021   •   21:24

Directorul general al CFR Călători, Ovidiu Vizante, a demisionat din funcţie pe motiv că, în situaţia actuală, generată de instabilitate şi subfinanţare, compania va urma drumul societății CFR Marfă.

"Am decis să demisionez, pentru că mi-am dat seama că, în situaţia actuală generată de instabilitate şi subfinanţare, CFR Călători poate urma calea CFR Marfă.

Trag un semnal de alarmă, către toţi cei care decid viitorul sistemului feroviar din România.

Îmi doresc ca semnalul meu să fie auzit, cu atât mai mult cu cât zilele acestea celebrăm Anul Feroviar European.

Mulţumesc tuturor ceferiştilor pentru munca lor, mulţumesc echipei cu care am lucrat! Plec cu speranţa că proiectele bune începute în mandatul meu vor fi continuate, iar rezultatele se vor vedea în timp", a declarat, joi seara, pentru Agerpres, Ovidiu Vizante.

Ovidiu Vizante, care conduce CFR Călători din luna aprilie a acestui an, și-a dat demisia, a confirmat Ministerul Transporturilor

Ovidiu Vizante și-a dat demisia din funcția de director general al CFR Călători pe 27 august, cu intrarea efectivă în vigoare în data de 1 octombrie 2021, potrivit economedia.

Demisia i-a fost aprobata astăzi de Consiliul de Administrație al CFR Călători.

Contactat de Antena 3, Ovidiu Vizante a refuzat să confirme demisia și a întrerupt apelul: ”Nu știu ce ați aflat dumneavoastră, întrebați în altă parte, vă rog mult”, a fost răspunsul șefului CFR Călători.

Mandatul șefului CFR Călători Ovidiu Vizante, cel care le spunea jurnaliștilor să caute soluții pentru oamenii blocați în câmp, a fost prelungit de Consiliul de Administrație al instituției la jumătatea lunii august.

Ovidiu Vizante a fost implicat într-un scandal la finalul lunii iulie atunci când un tren cu copii care plecase la ora  19 din Mangalia a ajuns abia a doua zi dimineață la ora opt și jumătate în Gara de Nord. Jurnaliștii Antena 3 au cerut atunci explicații, însă Ovidiu Vizante le-a cerut jurnaliștilor să găsească ei soluții.

În urma incidentului, Florin Cîțu spunea că dacă ar fi ministru al Transporturilor l-ar concedia pe șeful CFR Călători.

×
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close