Antena 3 Actualitate Răsturnare de situație în Serbia în privința lui Sebastian Ghiță. Ce a decis azi-noapte justiția sârbă

Răsturnare de situație în Serbia în privința lui Sebastian Ghiță. Ce a decis azi-noapte justiția sârbă

de S.T.    |    15 Apr 2017   •   10:31
Răsturnare de situație în Serbia în privința lui Sebastian Ghiță. Ce a decis azi-noapte justiția sârbă

Omul de afaceri Sebastian Ghiţă a fost localizat şi reţinut la Belgrad. Ghiţă avea permis de conducere şi buletin de Slovenia şi era împreună cu fratele său în momentul capturării.

Ministrul de Interne Carmen Dan a declarat, vineri, că omul de afaceri a fost prins pe stradă şi că nu a opus rezistenţă.

Ministrul de Interne a precizat că procedurile de extrădare vor începe abia după ce autorităţile sârbe vor soluţiona dosarul penal deschis lui Ghiţă pentru că a prezentat acte false. Conform Ministerului Justiţiei, extrădarea lui Ghiţă din Serbia va fi solicitată în baza Convenţiei europene de extrădare.

Procurorii sârbi au decis reţinerea pentru 48 de ore a lui Sebastian Ghiţă pentru deţinere de documente false. Ulterior, Curtea Supremă a Serbiei a decis plasarea lui Ghiţă în arest pentru două luni.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close