Antena 3 CNN Actualitate Dan Voiculescu, prima reacţie după condamnare

Dan Voiculescu, prima reacţie după condamnare

Dan Voiculescu, prima reacţie după condamnare
Sursa foto: Foto: danvoiculescu.net/blog
17 Aug 2014   •   14:39
Dan Voiculescu a publicat, pe blogul personal, prima reacţie după condamnarea în dosarul "Telepatia". 
 
"La demnitate, onoare si curaj nu am renuntat, nu renunt si nu voi renunta. In plus, ma bucur in continuare de cele mai de pret libertati: libertatea de exprimare si libertatea de constiinta", scrie Dan Voiculescu. 
 
"Nu e usor ca dupa o viata de munca, efort si responsabilitate sa platesti pentru ceva ce nu ai facut. In acelasi timp, nu e greu stiind cauza pentru care lupti. De oriunde voi fi, voi apara libertatea presei si voi lupta impotriva dictaturii lui Basescu.
 
Sunt ingrijorat insa ca presa din Romania, obsedata de rivalitati, consumata de mize financiare si politice, rateaza un moment decisiv pentru garantarea propriei libertati. Cei care au folosit cazul Voiculescu pentru a servi un sistem de presiune care a incalcat deja vointa liber exprimata a 87% dintre romani, sunt naivi si refuza sa vada amenintarea. Intr-un asemenea sistem, drepturile civile ale fiecarui cetatean pot fi oricand incalcate. Chiar si drepturile celor care astazi se bucura miop de acest august fierbinte.
 
Cei care astazi aleg sa ignore datele obiective ale acestui abuz sustin un precedent periculos pentru intreaga societate romaneasca."
 
Profesorul Dan Voiculescu promite, însă, că va continua lupta împotriva sistemului Traian Băsescu. 
 
"Voi continua ce am inceput – lupta impotriva lui Basescu Traian si a sistemului sau dictatorial."
 

×
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close