Antena 3 CNN Actualitate Dezinfectanții pentru 10 primării din Bistrița-Năsăud au ars într-un incendiu

Dezinfectanții pentru 10 primării din Bistrița-Năsăud au ars într-un incendiu

Sediul Prefecturii din Bistrița-Năsăud a fost cuprins de un incendiu în timpul nopții de vineri spre sâmbătă, din cauza unei prize defecte. În urma incendiului, au ars dezinfectanții pentru 10 primării din județ. Incendiul a izbucnit în jurul orei 01.00, la subsolul instituției. Cel mai probabil incendiul a izbucnit din cauza unei prize defecte.

Dezinfectanții pentru 10 primării din Bistrița-Năsăud au ars într-un incendiu
de Gabriel Dano    |    26 Sep 2020   •   13:36

„Incidentul a fost sesizat de jandarmul care efectua serviciul de pază pe timpul nopții în cadrul instituției, acesta anunțând imediat pompierii. Incendiul a fost stins în scurt timp dar, în urma acestuia, au ars dezinfectanți pentru cca. 10 unități administrativ-teritoriale, acolo fiind depozitate pachetele cu materialele primite de la Ministerul Sănătății pentru secțiile de votare, pachete care au fost pregătite pentru a fi distribuite astăzi (sâmbătă – n.r.), reprezentanților locali”, anunță Prefectura din Bistrița-Năsăud, citați de Mediafax.

După stingerea incendiului, pachetele au fost imediat reconfigurate, iar graficul stabilit pentru distribuire se va respecta, potrivit sursei citate.

De asemenea, reprezentanții Prefecturii spun că multe dintre primării au cumpărat dezinfectanți pentru sediile secțiilor de votare din timp, astfel încât există o rezervă de produse, iar condițiile de siguranță sanitară pentru desfășurarea procesului electoral nu vor fi afectate.

×
Subiecte în articol: incendiu dezinfectanti Bistriţa-Năsăud

ȘTIRI

Raed Arafat despre planurile României pentru blackout

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close