Antena 3 CNN Actualitate Drum în "condiţii dezastruoase", alternativa românilor pentru a ajunge pe litoral (VIDEO & FOTO)

Drum în "condiţii dezastruoase", alternativa românilor pentru a ajunge pe litoral (VIDEO & FOTO)

Drum în "condiţii dezastruoase", alternativa românilor pentru a ajunge pe litoral (VIDEO & FOTO)
Sursa foto: DJ 381
03 Aug 2009   •   18:27
ANTENA3.RO - EXCLUSIV ONLINE // Drumul până pe litoralul românesc este coşmarul celor care aleg să îşi petreacă vacanţa la mare. Weekend de weekend, Autostrada Soarelui se aglomerează, iar cei care doresc să ajung pe litoral petrec ore bune în trafic. Uneori, variantele ocolitoare, propuse chiar de autorităţi, sunt mai rapide, dar până şi acestea au problemele lor.

Eugen Tilică, din Medgidia, ne-a trimis pe adresa de mail [email protected] câteva poze şi un filmuleţ prin care ne sunt prezentate obstacolele de pe un astfel de drum alternativ: GROPILE! "Aceasta este alternativa drumului spre mare DJ 381, Medgidia - Ciocîrlia - Eforie Nord, alternativă care ar trebui să preia cel puţin 30% din traficul supraaglomerat de pe DN 22C", scrie cititorul nostru.

Trebuie menţionat că în luna septembrie a anului 2008, Directorul Regiei Autonome Judeţene de Drumuri şi Poduri (RAJDP) Constanţa, Vasile Moldovanu, declarat pentru cotidianul Telegraf că au fost începute lucrările de reabilitare a Drumului Judeţean 381. ?Drumul dintre Ciocîrlia şi Medgidia se află în condiţii dezastruoase, deoarece pe acest traseu circulă zilnic aproximativ 1.000 de maşini, din care 500 sunt autovehicule de mare tonaj", explica la acea vreme Moldovanu.

Ce s-a "reparat" de atunci, însă, vedeţi mai jos:










Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Medgidia litoralul romanesc
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close