Antena 3 CNN Actualitate Educație Şcoala devenită virală pe net. Cum au reuşit profesorii din Perieţi să facă rost de bani pentru renovări

Şcoala devenită virală pe net. Cum au reuşit profesorii din Perieţi să facă rost de bani pentru renovări

Chiar în ziua începerii noului an şcolar, o unitate de învăţămând din Ialomiţa a devenit vedetă pe internet după ce a postat imagini cu sălile de clasă renovate. Şcoala din Perieţi a devenit un exemplu pentru toate comunităţile locale.

Şcoala devenită virală pe net. Cum au reuşit profesorii din Perieţi să facă rost de bani pentru renovări
de Alexandra Dima    |    06 Sep 2022   •   13:11

Școala Gimnazială Perieți, din județul Ialomița, şi-a întâmpinat elevii cu un design îndrăzneţ, atractiv şi plin de culoare. Renovările de peste vară i-au încântat pe cei mici şi au stârnit admiraţia tuturor celor care au văzut imaginile ce s-au răspândit cu repeziciune pe internet. 

Echipa condusă de directoarea Cristina Costea este cu atât mai lăudabilă cu cât a reuşit toate acestea din fonduri proprii.

Mai exact, şcoala a primit donaţie un teren pe care l-a valorificat deosebit de eficient.

Un medic din localitate care nu avea moștenitori a lăsat școlii un teren de 20 de hectare, pe care instituția l-a dat în arendă. Astfel au existat bani pentru renovare. Conceptul a fost creat de un arhitect din Slobozia, notează Wall-Street.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

"Cred cu tărie că locul în care ne petrecem cel mai mult timp din zi trebuie să fie unul cald, vesel, creativ și să contribuie, astfel, la starea noastră de bine. (...) Aș vrea ca la final, elevii mei să știe că mi-a păsat de ei!", a precizat profesoara Cristina Costea în postarea sa devenită virală pe internet.

  

×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close