Antena 3 CNN Actualitate Sindicatul Europol, despre Lucian Bode: "Nu a reușit să treacă peste șocul psihologic din momentul remanierii"

Sindicatul Europol, despre Lucian Bode: "Nu a reușit să treacă peste șocul psihologic din momentul remanierii"

Sindicatul Europol susține că Lucian Bode "încă nu a reușit să treacă peste șocul psihologic din momentul în care a fost remaniat de la Ministerul Transporturilor", după ce actualul ministru de Interne a postat pe Facebook un mesaj despre deschiderea circulației pe un tronson de autostradă.

Sindicatul Europol, despre Lucian Bode: "Nu a reușit să treacă peste șocul psihologic din momentul remanierii"
Sursa foto: Hepta/ Mediafax Foto / Alexandru Dobre
de Silvia Preda    |    29 Noi 2021   •   22:00

"În timp ce în alte state cu un potențial economic mult mai redus decât al României, miniștrii afacerilor interne se ocupă de „interne” și modernizează constant infrastructura, serviciile sau condițiile de muncă ale polițiștilor, Lucian Bode al nostru este melancolic. Încă nu a reușit să treacă peste șocul psihologic din momentul în care a fost remaniat de la Ministerul Transporturilor", susțin sindicaliștii de la Europol.

Ministrul de Interne a postat luni pe Facebook un mesaj prilejuit de deschiderea circulației pe Lotul 2 al autostrăzii Sebeș-Turda.

"Înțelegem deopotrivă frustrarea, dar și dorința acestuia de a ajunge înapoi în poziția pe care și-o dorește atât de mult, însă până atunci suntem obligați să îi reamintim că este ministrul de interne, iar infrastructura de la noi mai are pe inventar toalete în fundul curții ascunse după cireș, unități de poliție în prag de prăbușire, fără apă curentă sau rețea de canalizare.

Domnule Bode, între asumarea unor proiecte de infrastructură rutieră și porci zburători, mai facem și noi puțină treaba la MAI dacă tot avem acest portofoliu?", au mai transmis sindicaliștii.

Mesajul lui Lucian Bode

"Mă bucur că un proiect major de infrastructură, Lotul 2 din Autostrada Sebeș-Turda, este dat în trafic după un an 2020 în care s-au făcut pași importanți în implementarea lui.

Am eliminat toate blocajele din calea acestui proiect și i-am impregnat un ritm susținut de realizare.

Dezvoltarea infrastructurii de transport rămâne un obiectiv asumat al Guvernului Nicolae Ciucă și reprezintă coloana vertebrală pe care se va ridica România.

Vom uni prin infrastructură toate regiunile istorice", a scris luni pe Facebook Lucian Bode.

×
Subiecte în articol: Sindicatul Europol Lucian Bode
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close