EXCLUSIV: Filmul furtului. Gigi Becali: "Am spus: într-o oră să fie maşina aici! Şi a fost în 55 minute" (VIDEO)

02 Apr 2009   •   13:22
EXCLUSIV: Filmul furtului. Gigi Becali: "Am spus: într-o oră să fie maşina aici! Şi a fost în 55 minute" (VIDEO) Gigi Becali

Dezvăluiri incendiare în emisiunea "Un show Păcătos". Omul de afaceri Gigi Becali, audiat acum sub acuzaţia de privare de libertate, a povestit în cadrul emisiunii moderate de Dan Capatos cum anume s-a desfăşurat incidentul din luna ianuarie.

Finanţatorul Stelei susţine că nu şi-ar fi recuperat maşina dacă ar fi anunţat Poliţia.

"Dacă mă duceam la Poliţie nu-mi recuperam maşina, pentru că maşina deja avea numere de Germania şi probabil în noaptea aia era în Moldova sau în Bulgaria", spune Becali.

În schimb, omul de afaceri a ales să ordone ca maşina să-i fie adusă înapoi, iar ordinul a fost îndeplinit.

"Am spus: Într-o oră să fie maşina aici! Şi a fost în 55 de minute", a declarat Gigi Becali.Omul de afaceri a mai povestit că a stat de vorbă cu hoţii la bar şi că aceştia erau, în mod evident, foarte speriaţi.

"Cert e că au fost în faţa mea şi ei. Cum au fost ei şi în ce stare se aflau ei în faţa mea, asta e altceva. (...) Am stat vreo două ore cu ei de vorbă şi, îţi dai seama, erau speriaţi. Eram noi acolo 30 de persoane în bar. (...) Dacă îi lăsam pe mâna lor, îi devorau. (...) Pe fiecare l-am întrebat ce iubeşte cel mai mult în viaţa lui. Şi mi-au spus. Şi i-am pus să jure, că ei ţin la jurăminte de familie, că nu vei face tâlhărie în viaţa ta. Şi au jurat că nu vor face tâlhărie, adică să nu afecteze sănătatea oamenilor", a mai afirmat Becali.

În cadrul emisiunii, finanţatorul Stelei mai susţine că i s-a făcut chiar milă de hoţi. Ba mai mult, imediat după incident, le-a spus bodyguarzilor săi să le dea acestora bani de taxi.

"Chiar am avut tentaţia să bag mâna în buzunar să le mai dau un milion-două, să aibă de taxi, pentru că mie chiar mi s-a făcut milă de ei", a mai declarat Becali.Poliţiştii bucureşteni au efectuat, joi dimineaţă, începând cu ora 7:00, descinderi în forţă la mai multe locuinţe aparţinând lui Gigi Becali. Acţiunea poliţiştilor are legătură cu un incident petrecut în luna ianuarie.

Printre locaţiile în care s-au efectuat percheziţii se numără şi sediul Partidului Noua Generaţie, filiala Ilfov.

Omul de afaceri Gigi Becali s-a deplasat, joi dimineaţă, la sediul Poliţiei în vederea audierilor privind acuzaţiile de răpire ce îi sunt aduse.

Înainte de audieri, finanţatorul Stelei a declarat că este acuzat de privare de libertate pentru că gărzile sale de corp i-au adus la un bar din Pipera pe cei trei hoţi care i-au furat maşina.

Antena3.ro

Parteneri
x close