Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Explozie la o fabrică de ciment din Voluntari | Praful de ciment s-a depus pe casele din zonă

Explozie la o fabrică de ciment din Voluntari | Praful de ciment s-a depus pe casele din zonă

O explozie s-a produs, astăzi, la o fabrică de ciment din Voluntari, iar o cantitate mare de praf de ciment s-a împrăştiat în aer şi s-a depus pe casele din zonă.

Explozie la o fabrică de ciment din Voluntari | Praful de ciment s-a depus pe casele din zonă
de Georgiana Adam    |    20 Ian 2022   •   15:57

"În cursul zilei de astăzi, în jurul orei 12:25, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat cu privire la faptul că, în orașul Voluntari s-a auzit o explozie, de la o fabrica de ciment din localitate.

La fața locului s-au deplasat polițiștii din Voluntari, pentru efectuarea de activități specifice, unde au constatat că ar fi fost anumite probleme la instalația de umplere a unui siloz.

În urma defecțiunii, o cantitate de praf de ciment s-a împrăștiat în atmosferă și s-a depus pe imobilele din proximitatea statiei de betoane.

De asemenea, în urma evenimentului nu au rezultat victime omenești.

Polițiștii orașului Voluntari au deschis un dosar penal, în care se efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere din culpă, urmărirea penală fiind sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea", se arată într-o informare a Poliţiei.

×
Subiecte în articol: Voluntari
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close