Antena 3 CNN Actualitate Falsă polițistă, săltată în timpul unui flagrant. Promitea angajări în MAI

Falsă polițistă, săltată în timpul unui flagrant. Promitea angajări în MAI

O femeie care s-a dat drept comisar de poliţie a fost prinsă în flagrant în timp ce lua mită. Aceasta promitea angajări în Ministerul de Interne.

Falsă polițistă, săltată în timpul unui flagrant. Promitea angajări în MAI
Sursa foto: hepta
de Elena Predoiu    |    07 Dec 2022   •   15:26

Inițial, femeia, care este acum acuzată de trafic de influență, și-ar fi însușit în fals calitatea de comisar șef de poliție în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Ilfov. Astfel, a convins o persoană să îi dea suma de 2.000 de euro pentru a-i facilita angajarea în cadrul Ministerului Afacerilor Interne, în funcția de agent de poliție. 

Potrivit comunicatului transmis de Direcția Generală Anticorupție, inculpata a primit o primă tranșă de peste 1000 de euro. A fost prinsă însă în momentul în care primea și restul de bani, până la 2.000 de euro. 

Denunțătorul a fost chiar persoana căreia femeia i-a solicitat suma de bani pentru angajare. 

Femeia i-a dat asigurări păgubitului că 300 de euro ar fi ajuns deja la un alt funcționar public din MAI care ar fi facilitat angajarea. 

Femeia acuzată de trafic de influență a fost reținută pentru 24 de ore și urmează să fie prezentată magistraților de la Tribunalul Ilfov cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. 

×
Subiecte în articol: politista MAI
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close