x close

Firea: Voi propune suplimentarea numărului de vouchere pentru programul „Bicicliști în București”

de S.T.    |    08 Aug 2017   •   14:58
Firea: Voi propune suplimentarea numărului de vouchere pentru programul „Bicicliști în București” Foto: Facebook/Gabriela Firea

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat marţi că va propune în Consiliul General suplimentarea celor 5000 de vouchere pentru achiziţia de biciclete, astfel încât să fie acoperită întreaga cerere, aproximativ 30.000 de bucureşteni care s-au înscris în programul „Biciclişti în Bucureşti”.

„În prima şedinţă din această lună a Consiliului General voi propune suplimentarea acestui număr de 5000 de vouchere, pentru a acorda tuturor celor care s-au înscris - în jur de 30.000 de bucureşteni - voucherele pentru a-şi putea achiziţiona mai uşor biciclete, care pot să coste până la 500 de lei. Şi atunci se acoperă prin voucherul de la Primărie întreaga sumă sau peste 500 de lei, dar atunci fiecare trebuie să adauge suma dorită”, a afirmat Firea la forumul „Deşeurile - de la pierdere la resursă. Obiective pentru România”, eveniment organizat la Palatul Parlamentului.

Ea a adăugat că prin proiect s-a dorit, iniţial, acordarea a 5000 de vouchere, însă solicitările au fost foarte multe.

„Am iniţiat programul „Biciclişti în Bucureşti” prin care am acordat - acordăm şi în perioada următoare - 5000 de vouchere în valoare individuală fiecare de 500 de lei pentru achiziţia de biciclete. Am dorit iniţial în acest proiect pilot să acordăm 5000 de vouchere. Solicitările au fost foarte multe, în jur de 30.000. 4.200 au venit direct la direcţia noastră de relaţii cu publicul şi restul pe internet, pentru că erau cozi foarte mari”, a explicat Firea.

Sursă: Agerpres
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati