Antena 3 CNN Actualitate Florin Iordache, în cazul crimei din Caracal: „Au trebuit să moară oameni să constatăm că legea nu e bună și că cineva nu își face datoria” 

Florin Iordache, în cazul crimei din Caracal: „Au trebuit să moară oameni să constatăm că legea nu e bună și că cineva nu își face datoria” 

Florin Iordache, în cazul crimei din Caracal: „Au trebuit să moară oameni să constatăm că legea nu e bună și că cineva nu își face datoria” 
26 Iul 2019   •   18:53

Florin Iordache, vicepreședintele Camerei Deputaților, a vorbit la Antena 3 despre cazul copilei ucise și violate în Caracal. Poliția a intervenit la 20 de ore după ce fata a sunat la 112 pentru ajutor și la trei ore după ce s-a aflat locația corectă în care s-a aflat aceasta. 

„Sunt două aspecte. Legea dădea posibilitatea Poliției să intervină în astfel de cazuri. De la ora 11, când înțeleg că fetița a sunat, au trecut în jur de 20 de ore până când Poliția și organele de anchetă au intrat în curtea presupusului criminal. 

Mai există o lege inițiată de Ministerul de Interne care precizează foarte clar că cel care primește apelul la 112 să aibă posibilitatea să facă localizarea. Aici discutăm de minute, secunde, nu de ore. Până la urmă, ne interesează ca cel care e într-o nevoie acută să primească ajutor. Înțeleg că Poliția are deja aparatura pentru astfel de cazuri să intervină”. 

„Eu nu caut vinovați, dar vreau să nu se mai repete. Au trebuit să moară oameni să constatăm că legea nu e bună și că cineva nu își face datoria”. 

Ultimele cuvinte ale Alexandrei, fata de 15 ani măcelărită în Olt: „Mă aflu într-o casă veche, are doi câini-lup...”

Mărturia unei foste angajate a bărbatului bănuit că le-a ucis pe fetele din Caracal. „Mi-a spus că îmi dă bani să mă culc cu el. Îi plăceau filmele de groază”

Noi dezvăluiri șocante despre mecanicul auto din Caracal. Ce spune o femeie care a lucrat ca bucătăreasă pentru el

Poliția, despre cazul fetelor dispărute din Caracal: Fata a sunat și a spus că se află într-o curte cu mulți câini

Gheorghe Dincă, bănuit că le-a ucis pe fetele din Caracal, era divorțat și locuia singur

Mihaela Luiza Melencu a fost văzută ultima dată în timp ce era luată la ocazie. „Parcă a înghiţit-o pământul”, spunea mama ei

Cele două fete dispărute în Caracal ar fi fost ucise de şoferul care le-a luat la ocazie. Alexandra avea 15 ani, era cuminte şi nu umbla în anturaje dubioase

×
Subiecte în articol: Florin Iordache Caracal
Parteneri
1.000 de lei de la stat, în august. Cine poate primi banii
x close