Antena 3 CNN Actualitate Gigi Becali, voluntar în noaptea de Înviere. Mie nu îmi e frică de virus!

Gigi Becali, voluntar în noaptea de Înviere. Mie nu îmi e frică de virus!

Omul de afaceri Gigi Becali a anunţat că va fi voluntar în noaptea de Înviere şi va împărţi lumină credincioşilor. Finanțatorul a declarat că va face parte din delegația care va lua Lumina de la aeroport și o va împărți bisericilor.

Gigi Becali, voluntar în noaptea de Înviere. Mie nu îmi e frică de virus!
Sursa foto: hepta
16 Apr 2020   •   09:49

Finanţatorul FCSB-ului a anunţat că în noaptea de Paşte, însoţit de un preot, va lua lumina de la aeroport şi o va împărţi bisericilor.

Astfel, în calitate de voluntar, Gigi Becali va avea dreptul să iasă din casă.

”Mi-a promis Preafericitul Arhiepiscop Varlaam că voi primi această adeverință, această hârtie. Încâ nu am primit-o. Dar, dacă o primesc, voi lua lumină de la aeroport și voi merge la toate bisericile din București să dau Lumină. Voi da și la mine în comună, la alte persoane, pe la blocuri”, a declarat Gigi Becali pentru Antena 3.

Cu privire la contactul pe care îl va avea cu diferite persoane în noaptea de Înviere, omul de afaceri a declarat că își va pune masca daca va fi nevoie, însă a precizat că nu îi este frică de virus. 

”Dacă e nevoie și mă obligă și legea, pun masca. Dar mie nu îmi e teamă de virus. Pentru că eu m-am împărtășit și azi, si duminică m-am împărtășit. Dar nu poate să îmi fie mie frică de virus, pentru că, în opinia mea, virusul ăsta e făcut de oameni. De unii care vor să împuțineze populația lumii. Dar eu cred că voia oamenilor cu voia lui Dumnezeu nu este una. Eu cred că Dumnezeu nu dă bătaie drepților”.

Recent, Becali a avut probleme cu autorităţile, după ce a fost prins circulând fără declaraţie pe propria răspundere.

„Da, m-au oprit şi pe mine să mă verifice. Mi-au cerut declaraţia. Nu aveam nici o declaraţie. Păi ce-i aia? Ce să fac? Eu fac declaraţie pentru mine? Să-mi semnez singur? Eu sunt patron, angajator, eu nu mă duc la muncă”, declara Gigi Becali la acel moment.

×
Subiecte în articol: voluntar inviere lumina gigi becal
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close