Antena 3 CNN Actualitate Graţierea pentru mită şi trafic de influenţă, respinsă în Comisia juridică

Graţierea pentru mită şi trafic de influenţă, respinsă în Comisia juridică

Graţierea pentru mită şi trafic de influenţă, respinsă în Comisia juridică
Sursa foto: Foto: Pixabay
04 Mai 2017   •   12:40

Graţierea pedepselor pentru mită şi trafic de influenţă a fost respinsă, joi, în Comisia juridică a Senatului, după ce PNL şi USR au cerut reluarea votului dat miercuri, anunță News.ro.

Propunerea PNL şi USR de a respinge amendamentele prin care cei condamnaţi la închisoare cu executare pentru dare sau luare de mită, trafic de influenţă sau cumpărare de influenţă urmează să fie graţiaţi a fost adoptată cu 5 voturi ”pentru” (PNL, USR şi UDMR) şi 4 abţineri (PSD şi ALDE).

Premierul Sorin Grindeanu a scris miercuri pe Facebook că Guvernul nu susţine amendamentele propuse la proiectul de Lege privind graţierea adoptate, miercuri, în comisia juridică a Senatului, precizând că Executivul susţine Legea graţierii în forma propusă iniţial de Ministerul Justiţiei.

Şi preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a scris, pe Facebook, că "dezaprobă categoric" amendamentele adoptate, miercuri, de Comisia juridică a Senatului, privind graţierea persoanelor condamnate pentru corupţie, şi că va avea o discuţie cu membrii PSD din Comisie pentru ca forma finală a raportului să nu conţină aceste prevederi.

×
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close