Antena 3 CNN Actualitate Hotelierii români refuză să facă reduceri pentru rezervările din timp

Hotelierii români refuză să facă reduceri pentru rezervările din timp

Hotelierii români refuză să facă reduceri pentru rezervările din timp
Sursa foto: vama veche
14 Ian 2009   •   10:39

Chiar dacă traversează un moment de criză, proprietarii de hoteluri de pe litoralul românesc nu privesc cu ochi buni propunerile Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor de Turism. ANAT a lansat un program anticriză în care cere şi reduceri de preţuri de până la 30% pentru rezervările făcute din timp. Astfel, cine programează din martie vacanţa de vară pe litoral ar urma să beneficieze de reduceri.
Hotelierii însă au rezerve în această privinţă, poate şi din cauza faptului că în pofida unor preţuri exagerate şi servicii proaste, hotelurile au fost în general pline în sezon.
Hotelierii sunt supăraţi că ANAT a luat hotărârea fără să îi înştiinţeze şi fără a-i consulta, scrie Evenimentul Zilei. Astfel că unii dintrei ei au anunţat că vor oferi doar 10 locuri pentru această propunere pentru tot sezonul. În vreme ce alte locaţii arătau că nici nu concep să se conformeze pentru perioada de vârf, ci doar pentru capetele sezonului. Chiar şi în acest caz reducerea va fi de numai 10 procente.
Există totuşi unele hoteluri care practică acest sistem de câţiva ani, dar doar pe relaţia externă. Proprietarii în cauză consideră că rezervările timpurii atrag mai mulţi turişti, iar banii primiţi pot fi folosiţi pentru renovări şi investiţii.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: litoralul romanesc
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close