Antena 3 Actualitate Inedit A cerut o reducere specială pentru fiica sa bolnavă. Răspunsul vânzătoarei a făcut-o să iasă imedat din magazin

A cerut o reducere specială pentru fiica sa bolnavă. Răspunsul vânzătoarei a făcut-o să iasă imedat din magazin

31 Mai 2018   •   20:41
A cerut o reducere specială pentru fiica sa bolnavă. Răspunsul vânzătoarei a făcut-o să iasă imedat din magazin
Sursa foto: Foto: pixabay.com

Să lucrezi în vânzări nu este un lucru foarte ușor, mai ales când te recuperezi după o boală extrem de grea. O tânără a povestit pe internet una dintre întâmplările sale ca vânzătoare.

„Lucrez într-un magazin de produse de înfrumusețare pentru femei. Într-o zi, a intrat o doamnă, care s-a dus țintă la cele mai scumpe extensii de păr. A început să pocnească din degete, făcându-mi semn să vin să o ajut. M-am simțit ca un câine.

Voia să încerce cele mai scumpe extensii de păr. Îi spun că are de plătit 830 lei. Din acel moment, a luat-o razna.

„Dar, fiica mea are cancer, ar trebui să primesc o reducere!”

”Cumpărați extensiile pentru fiica dumneavoastra?” – am întrebat

”Nu! Sunt pentru mine. Trec printr-o perioadă foarte stresantă și cancerul ăsta e o boală ce ne costă foarte mulți bani.”

“Doamnă, am cancer. Știu ce efecte grave are această boală asupra corpului și minții. Dacă ar fi să ofer cuiva o reducere aș acorda-o celui care suferă de cancer, nu celui care încearcă să profite de pe urma unui bolnav de cancer.

A tăcut. Nu a mai zis nimic. A plătit și a plecat imediat”, potrivit unica.ro.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close