Antena 3 CNN Actualitate Inedit Reacția incredibilă a unui șofer din județul Gorj, după ce a fost prins de polițiști cu permisul suspendat. „Ce le poate trece prin cap unora”

Reacția incredibilă a unui șofer din județul Gorj, după ce a fost prins de polițiști cu permisul suspendat. „Ce le poate trece prin cap unora”

Reacția incredibilă a unui șofer din județul Gorj, după ce a fost prins de polițiști cu permisul suspendat. „Ce le poate trece prin cap unora”
Sursa foto: foto: Facebook/ Politia Romania
02 Apr 2019   •   12:08

Un tânăr de 26 de ani, din județul Gorj, este cercetat pentru două infracțiuni, în urma unui control efectuat în trafic, pe raza județului Alba.

Știind că are permisul de conducere suspendat, acesta le-a prezentat agenților buletinul unei alte persoane.

„La data de 30 martie 2019, în jurul orei 16.40, poliţiştii Serviciului Rutier Alba, în timp ce acţionau pe strada Clujului din Teiuş, au oprit, pentru control, un autoturism condus de un tânăr de 26 de ani, din judeţul Gorj. Cu ocazia verificărilor efectuate, tânărul le-a prezentat poliţiştilor actul de identitate al altei persoane, încercând să scape astfel de răspunderea penală pentru că el conducea având permisul suspendat. Poliţiştii i-au întocmit dosar penal pentru fals privind identitatea şi conducere cu permisul suspendat”, se precizează într-un comunicat al IPJ Alba, potrivit gorj-domino.ro. 

×
Subiecte în articol: permis suspendat
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close