Antena 3 CNN Actualitate Inedit Se pregătea de nunta fiicei sale vitrege, când tatăl a decis să pună punct. A aflat ceva cumplit despre copila pe care a crescut-o

Se pregătea de nunta fiicei sale vitrege, când tatăl a decis să pună punct. A aflat ceva cumplit despre copila pe care a crescut-o

Se pregătea de nunta fiicei sale vitrege, când tatăl a decis să pună punct. A aflat ceva cumplit despre copila pe care a crescut-o
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
12 Mar 2018   •   14:15

Se pregătea de nunta fiicei sale vitrege pe care o crescuse cu multă dragoste ca și cum ar fi fost a sa.

În plus, bărbatul îi plătise toți anii de scolarizare, pentru că tatăl copilei o abandonase total și își luase gândul de la ea.

„Nunta fiicei mele vitrege trebuia să aibă loc pe 3 august. În ultimele șase luni ea și maică sa erau implicate foarte activ în pregătirile pentru eveniment.

În luna decembrie a anului precedent fiica mea a absolvit universitatea. Eu am achitat 40.000 $ pentru studiile sale, în ciuda faptului că instituția era de stat. Pe tot parcursul studiilor și chiar după absolvire ea a trăit împreună cu noi. Atunci când terminase școala, noi i-am cumpărat o mașină ca să poată merge la lecții la universitate.

În toată această perioada tatăl ei biologic nu-și dădea absolut nici un interes, nu a ajutat-o cu nimic și nu a investit deloc în educația sa.

La nuntă au fost invitate cel mult 250 de persoane. Eu am pregătit lista cu invitații mei, circa 20 de persoane, căci eu am luat asupra mea toate cheltuielile pentru eveniment. Ei au acceptat lista și mi-au promis să-i invite pe toți, de aceea eu i-am prevenit că vor fi invitați, ca să nu-și facă alte planuri.

Într-o zi de sâmbătă am mers cu unul din prietenii mei la golf și l-am întrebat dacă va veni la nuntă. El a spus că nu a primit nici o invitație, ci doar o înștiințare.

El mi-a arătat ce a primit și într-adevăr acolo era doar o înștiințare, iar numele meu nu apărea nicăieri. În schimb erau indicate numele mamei și a tatălui fetei.

A urmat un conflict serios cu femeia mea, căci eu am aflat că de fapt nimeni din invitații mei nu a fost inclus în lista finală a invitaților, pe motiv că “250 de persoane e prea mult”. Eu eram furios, dar nu mai puteam face nimic, pentru că oamenii importanți pentru erau deja insultați.

Ea a spus: “Dacă cineva va refuza invitația, poți chema pe cineva din ai tăi”. Eu consider că aceste cuvinte sfidătoare reprezintă o mare nedreptate.

Ieri noi am avut o masă duminicală împreună cu familia viitorului ginere. A venit și un oaspete neașteptat – “adevăratul tată”. Fiica mea vitregă s-a ridicat și a spus că “tatăl adevărat” va putea veni la nuntă și o va conduce până la altar. (…)Cred că niciodată în viață eu n-am fost atât de umilit și enervat! Am avut nevoie de ceva timp ca să mă pot stăpâni din nou, căci până atunci îmi venea fie să plâng, fie să-l iau la bătaie, fie ambele odată”, a povestit bărbatul, care a decis să nu mai plătească nunta, scrie frumusetile.com.

 

×
Subiecte în articol: nunta copila pregatiri
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close