Antena 3 CNN Actualitate Jandarmul care i-a imobilizat pe bătăuşii de la Costineşti a fost luptător în Legiunea Străină

Jandarmul care i-a imobilizat pe bătăuşii de la Costineşti a fost luptător în Legiunea Străină

Jandarmul, devenit viral după ce i-a imobilizat şi pus la punct pe bătăuşii de pe plaja din Costineşti, a fost luptător în Legiunea Străină.

de Redacția Antena 3 CNN    |    18 Aug 2023   •   11:27

El a fost cel care i-a pus la punct pe scandalagii, după ce aceştia s-au bătut pe plajă, apoi au început să îi înjure, să îi ameninţe şi să îi scuipe pe poliţişti şi jandarmi. Potrivit unor surse, acelaşi jandarm ar fi fost jucător de rugby în Franţa.

Jandarmul a devenit viral după ce pe reţelele sociale au apărut imaginile intervenţiei de pe plaja din Costineşti, acolo unde mai mulţi bărbaţi din Braşov au început să se bată cu alte persoane, iar în momentul în care poliţiştii şi jandarmii au intervenit, aceştia au încercat să îi lovească.

Patru dintre cei şase bătăuşi au fost plasaţi sub control judiciar, după ce judecătorul de drepturi şi libertăţi a decis că aceştia nu reprezintă un pericol social şi nu este nevoie să fie arestaţi preventiv.

Totodată, o altă anchetă a fost deschisă cu privire la modul de intervenţie al jandarmilor.

"Cu privire la incidentul care a avut loc pe plaja din Costinești, Gruparea de Jandarmi Mobilă Constanța face următoarele precizări:

În timpul intervenției în stațiunea Costinești, jandarmii s-au confruntat cu situații tensionate, în care au fost expuși la comportamente agresive și injurii repetate din partea persoanelor implicate în conflict.

Menționăm faptul că Gruparea de Jandarmi Mobilă Constanța va examina atent imaginile pentru a evalua modul în care s-a acționat și va lua măsuri de verificare a tuturor aspectelor legate de modul de intervenție.

În situația în care vor fi constatate abateri de la normele legale, acestea vor fi supuse sancțiunilor prevăzute de regulamentele militare", se arată într-un comunicat publicat de Gruparea Jandarmi Mobilă Constanţa.

×
Subiecte în articol: Costinesti jandarm Constanța
Parteneri
Stradă surpată şi în Cluj-Napoca Traficul este restricționat
x close