Antena 3 CNN Actualitate Justiție El este românul închis pe viață în Marea Britanie, după ce a înjunghiat oameni la întâmplare pe stradă

El este românul închis pe viață în Marea Britanie, după ce a înjunghiat oameni la întâmplare pe stradă

Un român a fost închis pe viață în Marea Britanie, după ce a înjunghiat mai mulți oameni la întâmplare, pe o stradă din Birmingham. Un bărbat de 35 de ani a murit, iar alte două persoane au fost grav rănite.

El este românul închis pe viață în Marea Britanie, după ce a înjunghiat oameni la întâmplare pe stradă
de Georgiana Adam    |    29 Dec 2023   •   20:35

Poliția a publicat imaginile de pe camerele de supraveghere, care arată cum românul Antonio Tibere l-a ucis pe Krystian Debski, de 35 de ani, și a rănit grav un bărbat de 50 de ani și o femeie de 26 de ani.

Fapta a avut loc în 22 decembrie, anul trecut, iar Antonio Tibere a primit închisoare pe viață pentru crimă și tentativă de omor, scrie stiridiaspora.ro.

În vârstă de 25 de ani, românul a pledat vinovat pentru toate faptele. După ce a comis faptele, Tibere a amenințat într-o postare live pe Facebook că va ucide pe oricine îi iese în cale.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

"Aceasta a fost o serie de atacuri vicioase și neprovocate asupra unor membri nevinovați ai publicului. În mod tragic, domnul Debski și-a pierdut viața în urma înjunghierii. Alte două persoane au suferit, de asemenea, răni care le-au schimbat viața. Familia domnului Debski încă se confruntă cu evenimentele îngrozitoare din 22 decembrie anul trecut. Le este greu să înțeleagă prin simpla întâmplare a atacului. Deși acest tip de atac aleatoriu este rar, este încă un exemplu devastator al consecințelor purtării cuțitelor în locuri publice. Gândurile mele rămân alături de familia și prietenii domnului Debski și de celelalte două victime, care vor trebui să trăiască mereu cu ceea ce s-a întâmplat în acea noapte îngrozitoare”, a declarat Nick Barnes, detectivul ce a condus ancheta.

×
Subiecte în articol: antonio tibere condamnare viata
Parteneri
Românii pentru care se reduce vârsta de pensionare
x close