x close

Codruța Kovesi a prezentat în CSM un bilețel aparţinând Inspecţiei Judiciare cu numere de dosare făcute de DNA: „A fost pus în nişte documente pe care probabil l-au rătăcit”

de S.T.    |    13 Oct 2017   •   12:50
Codruța Kovesi a prezentat în CSM un bilețel aparţinând Inspecţiei Judiciare cu numere de dosare făcute de DNA: „A fost pus în nişte documente pe care probabil l-au rătăcit” 534 Foto: Agerpres

Codruţa Kovesi a acuzat în CSM că procurorii Inspecţiei Judiciare au căutat să vadă anumite dosare şi au notat date din ele.

Ea a prezentat la audieri un bileţel care ar fi fost pierdut în timpul controlului şi pe care ar fi trecute anumite numere de dosar.

„În timpul controlului, am sesizat anumite lucruri, poate am să le las pentru sesiunea care nu o să fie cu public, pentru a putea spune mai multe. Senzaţia noastră şi care s-a confirmat ulterior (...) a fost că au fost verificate anumite dosare, au fost verificate anumite activităţi pe care procurorii le fac, s-au citit anumite acte din anumite dosare (...) de către o parte a echipei de control. Am aici un bileţel din cele multe pierdute de Inspecţia Judiciară. Acesta este pierdut, în sensul că a fost pus în nişte documente pe care probabil l-au rătăcit. Se poate observa cu ochiul liber că au fost trecute numere de dosare (...), după care unul dintre inspectorii judiciari personal completează din registru unde este acel dosar şi ce s-a întâmplat cu el”, a susţinut Laura Codruţa Kovesi.

Codruța Kovesi susţine, de asemenea, că au fost verificate anumite activităţi pe care procurorii le fac de către o parte a echipei de control.

Citeşte mai multe despre:

Laura Codruta Kovesi inspectia judiciara dosar DNA
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati