Antena 3 CNN Actualitate Justiție Cum de a fost Traian Băsescu citat la Palatul Cotroceni? Explicațiile președintelui Tribunalului București

Cum de a fost Traian Băsescu citat la Palatul Cotroceni? Explicațiile președintelui Tribunalului București

Cum de a fost Traian Băsescu citat la Palatul Cotroceni? Explicațiile președintelui Tribunalului București
16 Mar 2017   •   14:27

Laura Andrei, președintele Tribunalului București, a venit cu precizări privind citarea lui Traian Băsescu la Palatul Cotroceni. Magistratul a explicat că nu este o gafă, ci doar o procedură penală.

”Toată țara cunoaște că Traian Băsescu nu mai este președintele României, dar în același timp presupun că nu toată lumea este avizată în ceea ce privește datele de procedură penală și modalitatea în care se realizează comunicările în procesul penal. Ar trebui să precizăm că singura adresă indicată în dosarul de urmărire penalp era cea de la Cotroceni. spre deosebire de procedura civilă, unde judecătorul de caz, procedura de regularizare poate să facă verificări prealabil termenului de judecată și să îndrepte sau să obțină clarificări de la parte, în procesul penal, lucrurile merg direct la sala de ședință, pe adrtesele de procdedură indicate din faza de urmărire penală. Nu este vorba de o citare greșită, citarea s-a realizat pe singura adresă indicată în dosarul de urmărire penală”, a declarat Laura Andrei la Antena 3.

×
Subiecte în articol: Esential
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close