Antena 3 CNN Actualitate Justiție Gigi Becali se implică în scandalul ordonanțelor privind grațierea și codurile penale

Gigi Becali se implică în scandalul ordonanțelor privind grațierea și codurile penale

Gigi Becali se implică în scandalul ordonanțelor privind grațierea și codurile penale
27 Ian 2017   •   16:50

Gigi Becali spune că s-a înscris la dezbaterea organizată de Ministerul Justiţiei referitoare la proiectele privind modificările codurilor penale şi graţierea unor pedepse, în calitate de vicepreşedinte la o organizaţie pentru apărarea drepturilor omului şi de fost membru al comisiilor juridice din Parlamentul European şi din Parlamentul României, conform stiripesurse.ro

"M-am înscris şi eu acum la dezbatere, la Ministerul Justiţiei. Luni, mă duc şi eu la dezbatere pentru că sunt vicepreşedinte la o fundaţie de drepturile omului, ca fost membru în Comisia juridică a Parlamentului European şi ca membru în Comisia juridică a Parlamentului României", a declarat Gigi Becali, la Sport.ro. În opinia acestruia, "sută la sută va fi dată legea graţierii", dar nu se ştie în ce formulă.

"Nu conterază că iese lumea în stradă, că legea graţierii nu o dau zeci de oameni, o dă poporul român şi Parlamentul. Bine, au greşit, că nu trebuia să o dea Guvernul prin ordonanţă, trebuia să o dea Parlamentul, care este reprezentantul poporului", a mai declarat Becali.

×
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close