Antena 3 CNN Actualitate Justiție Misterul celor 200.000 de euro din conturile Cameliei Bogdan a fost elucidat

Misterul celor 200.000 de euro din conturile Cameliei Bogdan a fost elucidat

La aproape doi ani de la sesizarea ANI de către Grupul de Investigații Politice (GIP) în ceea ce privește un depozit de 200.000 de euro din conturile Cameliei Bogdan, judecătoarea exclusă de două ori din magistratură, a venit și răspunsul oficial al autorităților.

Misterul celor 200.000 de euro din conturile Cameliei Bogdan a fost elucidat
Sursa foto: Hepta | Mediafax_Foto-Alexandru_Dobre
de Dana Musceleanu    |    08 Feb 2022   •   11:43

Camelia Bogdan nu are reprezentarea sumelor și a greșit în completarea declarațiilor de avere, anunţă GIP: "ANI a constatat că judecătoarea Bogdan nu e în stare nici măcar să completeze corect o declarație de avere".

„Potrivit ANI, Camelia Bogdan ar fi scris aiurea în cele două declarații de avere ca are un depozit de 200.000 Euro. În realitate, depozitul bancar al Cameliei Bogdan ar fi fost de 20.000 Euro, adică o sumă de 10 ori mai mică decât cea pe care a trecut-o cu mâna ei în două declarații de avere diferite.
Constatând că judecătoarea Bogdan nu e în stare nici măcar să completeze corect sumele pe care le deține, ANI i-a transmis „recomandări cu privire la completarea declarațiilor de avere și de interese””, arată GIP. 

Suma de 200.000 de euro a făcut obiectul sesizării fiind una nejustificat de mare, raportat la veniturile de atunci ale Cameliei Bogdan. Elucidarea acestui mister, cu o rezolvare poate puțin spectaculoasă, aduce cu sine un uriaș semn de întrebare. Cum a putut cineva care nu are minimă înțelegere și atenție să judece destinele oamenilor?

„Din zecile de mii de persoane obligate de lege să depună declarații de avere, una singură a trecut în două declarații diferite, făcute în doi ani diferiți, un depozit bancar de 10 ori mai mare decât cel pe care îl avea în realitate. 
Această persoană se numește Camelia Bogdan și a fost timp de mai bine de 12 ani judecător, hotărând destinele a sute de oameni”, mai spune GIP.

 

 

×
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close