Antena 3 CNN Actualitate Justiție Plângere penală pe numele lui Klaus Iohannis. „Incită la ură și discriminare împotriva parlamentarilor PSD”

Plângere penală pe numele lui Klaus Iohannis. „Incită la ură și discriminare împotriva parlamentarilor PSD”

Plângere penală pe numele lui Klaus Iohannis. „Incită la ură și discriminare împotriva parlamentarilor PSD”
19 Aug 2018   •   18:22

Deputatul PSD Liviu Pleșoianu a depus o plângere penală pe numele președintelui Klaus Iohannis pentru săvârșirea „infracțiunii de prevăzute de articolul 369 Cod Penal, incitare sau discriminare”.

„Cred că de multă vreme trebuia depusă această plângere. Consider că e de datoria mea să sancționez toate persoanele care incită la ură. Prima și cea mai importantă persoană din această țară care face acest lucru este Klaus Iohannis. Când a ieșit în geacă roșie în stradă, la un protest neautorizat, a spus că „în piață, se află românii mei”, a spus Liviu Pleșoianu, pentru Antena 3.

„Președintele Iohannis nu doar că nu îndeamnă la respect reciproc, dar chiar stimulează și încurajează discriminarea și ura. Președintele Iohannis incită la ură și discriminare împotriva parlamentarilor PSD, a Guvernului PSD, a membrilor PSD (vorbim de sute de mii de oameni), cât și a votanților și susținătorilor PSD (vorbim de milioane de oameni)”, scrie Liviu Pleșoianu, pe pagina sa de Facebook.

×
Subiecte în articol: judecata Liviu Plesoianu Klaus Iohannis
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close