Antena 3 CNN Actualitate Justiție Radu Tudor: PNL, atac fără precedent la adresa Justiției

Radu Tudor: PNL, atac fără precedent la adresa Justiției

Liderul deputaţilor liberali, Florin Roman, a transmis, vineri, că CSM tace în cazul criminalului din Mehedinţi care a incendiat o fată de 17 ani, dar Inalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ICCJ) a atacat la Curtea Constituţională legea care care interzice eliberarea condiţionată a criminalilor, violatorilor şi tâlharilor.

Radu Tudor: PNL, atac fără precedent la adresa Justiției
Sursa foto: Antena 3
de Gabriel Dano    |    19 Iun 2020   •   18:30

”Ce aţi făcut voi, stimaţi magistraţi, până acum pentru a-i opri?”, se întreabă liderul liberal, care continuă ”dar vă adunaţi în câteva ore să atacaţi impozitarea pensiilor speciale”.

”Au trecut zile bune de la tragicul eveniment de la Mehedinţi, unde un criminal în serie, eliberat conditionat după 5 crime, a incendiat o tânără, din răzbunare şi s-a aşternut liniştea în sistemul de justiţie.

Criminalul eliberat conditionat a avut timp suficient să acţioneze pentru că deşi a fost depusă plângere împotriva lui, un procuror nu l-a deranjat, iar un magistrat l-a pus în libertate.

De ce tace CSM în acest caz? Am înţeles că ICCJ a atacat la CCR legea care interzice eliberarea condiţionată a criminalilor, violatorilor şi tâlharilor pe motiv că ar produce efecte juridice doar pentru viitor. Aşa? Şi ce aţi făcut voi stimaţi magistraţi până acum pentru a-i opri să mai ucidă şi să mai violeze? Să facă noi şi noi victime”, a transmis, vineri, Florin Roman, printr-un comunicat de presă.

Continuarea, pe radu-tudor.ro.

×
Subiecte în articol: radu tudor Florin Roman
Parteneri
Cătălin Cîrstou, candidatul comun PSD-PNL în Bucureşti
x close