Antena 3 CNN Actualitate Legea salarizării unitare, ajunsă la finalul dezbaterilor. Marți este data limită pentru adoptarea în Parlament

Legea salarizării unitare, ajunsă la finalul dezbaterilor. Marți este data limită pentru adoptarea în Parlament

Legea salarizării unitare, ajunsă la finalul dezbaterilor. Marți este data limită pentru adoptarea în Parlament
Sursa foto: Foto: Agerpres.ro
05 Iun 2017   •   14:46

Legea salarizării unitare a ajuns la finalul dezbaterilor, în Camera Deputaților. Comisia de muncă va finaliza marţi raportul pe proiectul de lege, iar votul final ar urma să fie dat miercuri, în ședința de plen. Proiectul are termen data de 6 iunie pentru adoptarea în Parlament.

Potrivit Libertatea.ro, deputații din comisia de muncă au dezbătut săptămâna trecută cea mai mare parte din proiectul legislativ. Au fost adoptate mai multe amendamente la proiect. Astfel, au fost majorate cu jumătate de coeficient indemnizaţiile viceprimarilor Capitalei şi ale preşedinţilor şi vicepreşedinţilor de consilii judeţene și s-a decis acordarea unui spor de 15% din salariul de bază pentru complexitatea muncii funcţionarilor publici din Ministerul de Finanţe, Ministerul Mediului, Ministerul Muncii, Ministerul Justiţiei, precum şi pentru funcționarii din Parlament.

Comisia a mai stabilit salarii majorate cu sume cuprinse între 100 şi 800 de lei începând cu anul 2022, pentru personalul de specialitate al muzeelor.

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close