Antena 3 CNN Actualitate Locale Accident grav în județul Argeș soldat cu patru răniți și un mort. Șoferul vinovat a fugit de la fața locului

Accident grav în județul Argeș soldat cu patru răniți și un mort. Șoferul vinovat a fugit de la fața locului

Accident grav în județul Argeș soldat cu patru răniți și un mort. Șoferul vinovat a fugit de la fața locului
20 Noi 2017   •   08:36

Este alertă în judeţul Argeş. Poliştii sunt în căutatea unui şofer care a fugit după ce a produs un grav accident de circulaţie. Acesta a intrat în plin într-o maşină parcată regulamentar şi a rănit patru oameni. Una dintre victime a fost resuscită la faţa locului, însa a murit la scurt timp după ce a fost transportată la spitalul din Piteşti.

Accidentul s-a produs pe raza comunei Bascov de lângă Piteşti acolo unde un sofer care venea dinspre Curtea de Argeş a lovit în plin o maşina parcată pe marginea drumului. Fără să arunce măcar o privire celor patru victime rămase încarcerate, şoferul a fugit de la locul tragediei.

Patru ambulanţe şi două autospeciale pentru descarcerarea victimelor s-au deplasat de urgenţă la locul accidentului.

Pompierii au fost nevoiţi să intervină.

Poliţiştii sunt acum în alertă şi îl caută pe şoferul fugar.

Apelul care anunța nenorocirea a venit după ora 22. Patru oameni erau răniți într-o mașină parcată în localitatea Bascov. Victimele, trei bărbați și o femeie, erau în autoturismul oprit în fața unei brutării când o mașină a ieșit de pe șosea și i-a lovit violent. Ambele mașini s-au făcut zob după impact, iar martorii au cerut și echipaje de descarcerare.

"Răniții au vârste cuprinse între 22 de ani și 29 de ani și au rămas internați la Spitalul de Urgență Pitești. Trei dintre ei au nevoie de operații pentru că au fracturi la mâini sau la picioare, iar cel de al patrulea, un tânăr care stătea pe bancheta din spate este intubat și a fost resuscitat de mai multe ori", a anunțat Florin Popa, agent șef adjunct al Poliției Argeș. 

×
Subiecte în articol: accident Argeş sofer politistii
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close