Antena 3 CNN Actualitate Locale Adolescent de 16 ani, înjunghiat sub ochii tatălui său, într-un bar din județul Alba

Adolescent de 16 ani, înjunghiat sub ochii tatălui său, într-un bar din județul Alba

Clipe de groază în județul Alba. Un tată a fost martorul scenei în care băiatul său de 16 ani a fost înjunghiat de un alt tânăr. Atacatorul a fost arestat pentru 30 de zile pentru tentativă de omor.

de Ioana Mircea    |    12 Dec 2023   •   09:44

Un adolescent de 16 ani din județul Alba a fost înjunghiat de un tânăr de 19 ani, după un scandal într-un bar. Atacatorul a început să spargă pahare şi geamuri, iar când mai mulţi clienţi au încercat să.l calmeze, bărbatul de 19 ani, s-a enervat şi mai tare.

Acela a fost momentul în care tânărul l-a atacat pe adolescent, chiar de faţă cu tatăl lui. Polițiștii l-au arestat pe atacator pentru 30 de zile pentru tentativă de omor.

Mai exact, scandalul a avut loc într-un bar din comuna Berghin, judeţul Alba, unde adolescentul de 16 ani se afla împreună cu tatăl său. La un moment dat, agresorul de 19 ani a început să spargă pahare și mai apoi geamuri, fără a putea fi potolit de către cei din jur.

Citește și: Descoperire fascinantă în Alba Iulia. Paviment roman găsit intact după aproape 2.000 de ani

Acesta era împreună cu un amic, iar amândoi s-au luat la ceartă cu tatăl minorului. După un scurt schimb de replici, tânărul a scos un cuţit şi l-a înjunghiat pe adolescent.

"Tânărul de 19 ani i-ar fi cauzat unui alt tânăr de 16 ani leziuni corporale cu un obiect ascuţit. Victima a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate", a declarat Andreea Alexia, purtător de cuvânt al Inspectoratului Poliției Județene Alba.

Minorul a fost internat de urgenţă la Spitalul Judeţean Alba Iulia, unde este în stare gravă. Agresorul s-a ales cu dosar penal și a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. 

×
Subiecte în articol: injunghiere Alba
Parteneri
Zeci de tornade impresionante au lovit centrul Statelor Unite
x close