Antena 3 CNN Actualitate Locale Apelul teribil la 112 al unei adolescente de 15 ani din Iași, similar cu cel al Alexandrei Măceșanu: „Au, mă doare!”. Reacția Poliției

Apelul teribil la 112 al unei adolescente de 15 ani din Iași, similar cu cel al Alexandrei Măceșanu: „Au, mă doare!”. Reacția Poliției

Apelul teribil la 112 al unei adolescente de 15 ani din Iași, similar cu cel al Alexandrei Măceșanu: „Au, mă doare!”. Reacția Poliției
Sursa foto: Foto: Agerpres
17 Sep 2019   •   13:57

Apelul la 112 al unei fete din Iași în vârstă de 15 ani, similar cu cel al Alexandrei Măceșanu, a alertat oamenii legii.

Aceștia au căutat o copilă ce părea a fi sechestrată care, după ce a sunat la 112 şi a strigat „Au, mă doare”, după care apelul s-a închis  şi nu a mai putut fi apelată.

Apelul la 112 a fost efectuat din interiorul unui liceu din Iași, astfel, o echipă specială, formată din 20 de poliţişti, printre care şi ofiţeri de la Unitatea Teritorială de Analiza Inforrmaţiilor şi Biroul de Operaţiuni Speciale, au început să o caute pe copilă.

„În urma investigaţiilor desfăşurate, au fost identificaţi un minor de 16 ani şi o minoră de 15 ani, care au declarat faptul că, în timp ce s-ar fi aflat în pauză la şcoală, minorul ar fi apelat din greşeală numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112, iar minora ar fi strigat după ajutor, însă când ar fi observat apelul în desfăşurare, ar fi închis convorbirea”, au mai precizat reprezentanţii Poliţiei din Iaşi.

Oamenii legii au stabilit că minora nu a fost victima vreunei infracţiuni, fiind încredinţată tatălui său, potrivit Adevărul.

 

 

×
Subiecte în articol: Iași Politie adolescenta 112
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close