Antena 3 CNN Actualitate Locale Doi bărbaţi cu cagule au fost filmaţi când au intrat în casă peste o pensionară şi au furat o sticlă de suc, în Devesel

Doi bărbaţi cu cagule au fost filmaţi când au intrat în casă peste o pensionară şi au furat o sticlă de suc, în Devesel

Doi bărbați din Mehedinți au spart două case din Devesel, judeţul Mehedinţi în căutare de bijuterii. Norocul nu a fost de partea lor, iar indivizii au plecat doar cu o sticlă de suc. Poliția este în alertă și îi caută pe făptași.

Doi bărbaţi cu cagule au fost filmaţi când au intrat în casă peste o pensionară şi au furat o sticlă de suc, în Devesel
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Alexandra Axinia    |    28 Apr 2023   •   13:59

Doi hoți cu cagule au intrat în casă peste o pensionară din Mehedinți în căutare de bijuterii. Cum nu au găsit nimic, indivizii au dat altă spargere la casa învecinată.

Nici în a doua casa hoții nu au avut prea mult noroc. În acest moment, Poliția este în alertă.

Incidentul s-a petrecut în comuna Devesel, iar oamenii au alertat imediat Poliția. La fața locului s-au deplasat Polițiștii din cadrul serviciului de investigații criminale care au deschis o anchetă pentru identificarea acestor bărbați. Aceștia veniseră cu gândul de a sustrage mai multe bijuterii, știind ca acolo ar exista astfel de obiecte.

Cu toate acestea, norocul nu a fost de partea lor. Conform anchetei desfășurată până la acest moment, bărbații au plecat doar cu o sticlă de suc. Polițiștii au ridicat imaginile de pe camerele de supraveghere, dar și probe de la fața locului. Dac vor fi identificați, indivizii vor fi cercetați pentru tentativă la furt calificat.

Citește și: Alertă pe litoral, după ce zeci de tineri au fost prinşi cu substanţe interzise la festivalurile de la malul mării

×
Subiecte în articol: barbati cagule bijuterii Devesel mehedinti
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close