Antena 3 CNN Actualitate Locale Bijuterii de aproape un milion de lei, găsite într-un autocar, la Vama Giurgiu

Bijuterii de aproape un milion de lei, găsite într-un autocar, la Vama Giurgiu

Polițiștii aflați în Vama Giurgiu au confiscat bijuterii în valoare de aproape un milion de lei, care erau ascunse în autocarul condus de un cetățean turc.

Bijuterii de aproape un milion de lei, găsite într-un autocar, la Vama Giurgiu
Sursa foto: Pixabay
de Redacția Antena 3 CNN    |    26 Apr 2023   •   13:43

Bijuteriile în valoare de peste 800.000 de lei au fost ascunse de șoferul autocarului, un cetățean turc, în compartimentul motor, fiind descoperite în urma controalelor efectuate, marți seară, de polițiștii din Vama Giurgiu.

Bărbatul ascunsese, într-un loc special amenajat în compartimentul motor, cinci pachete cu bijuterii din metal, de culoare galbenă și albă, pentru care nu avea documente de proveniență.

În urma inventarierii bunurilor descoperite, s-a constatat că erau 1.199 de bijuterii din material galben și alb, în greutate totală de 3.445 grame.

În cadrul cercetărilor, polițiștii au stabilit că bijuteriile descoperite în autocar aparțin cetățeanului turc, în vârstă de 55 de ani, care a declarat că urma să le distribuie unor persoane din București.

Citește și: O doctoriță neurolog a murit după ce i s-a făcut rău la coadă la "Taxe și Impozite", în Botoșani

Întreaga cantitate de bijuterii, în valoare totală de aproximativ 861.250 de lei, a fost ridicată pentru continuarea cercetărilor, urmând să fie predată, în situația în care se dovedește că este vorba despre metale prețioase, Trezoreriei Municipiului Bucureşti, în vederea expertizării.

Polițiștii au deschis o anchetă și fac cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de contrabandă, potrivit Mediafax.

×
Subiecte în articol: bijuterii vama giurgiu
Parteneri
România nu are bani să îşi trimită sportivii la Olimpiadă
x close